De toekomst is nu

We leven in een 3D wereld en toch is jouw beeldscherm plat…aan jou de creatieve taak die 3D wereld te herscheppen via de computer. Werelden, objecten, materialen, licht en dat allemaal laten bewegen net zoals in het echt. Of niet. De keus is aan jou en de mogelijkheden zijn eindeloos. En met nog meer software kan je zelfs 3D objecten echt laten ontstaan m.b.v. een 3D printer. Dus of je nu kiest voor video FX, 3D animaties en meer of voor 3D Print, bij 2D3Dindeschool.nl ben aan het juiste adres.

 

Blender logo op pages

Ik heb een sterk persoonlijke voorkeur. Blender is het beste gratis software programma wat ik ooit heb gezien. Wat kan je er ongelooflijk veel mee. Je hebt niet in 10 min door hoe alles werkt, dat kost meer tijd en ik ga je erbij helpen! Ik zou er hier op deze plek nog veel meer over kunnen zeggen maar klik gewoon maar gauw door naar de Blender pagina!

PLaatje software voor print

En hierboven zie je aantal logo’s van gratis software waarmee jij jouw 3D modellen kan maken en kan printen. Klik snel op de knop 3D printen hiernaast en ontdek het allemaal op de 2D3D 3D Print pagina.

Suggesties?


Weet jij nog meer toffe gratis tools? Of ken jij / heb jij Nederlandstalige training? Of iets gaafs gemaakt? Laat het me weten enĀ ik zet het op 2d3dindeschool.nl

REAGEER