De toekomst is nu

We leven in een 3D wereld en toch is jouw beeldscherm plat…aan jou de creatieve taak die 3D wereld te herscheppen via de computer. Werelden, objecten, materialen, licht en dat allemaal laten bewegen net zoals in het echt. Of niet. De keus is aan jou en de mogelijkheden zijn eindeloos. En met nog meer software kan je zelfs 3D objecten echt laten ontstaan m.b.v. een 3D printer. Dus of je nu kiest voor video FX, 3D animaties en meer of voor 3D Print, bij 2D3D.gratis ben aan het juiste adres.

3D Animatie

Blender logo op pages

Ik beken: Blender is het beste gratis software programma wat ik ooit heb gezien. Wat kan je er ongelooflijk veel mee. Je hebt niet in 10 min door hoe alles werkt, dat kost meer tijd en ik ga je erbij helpen! Ik zou er hier op deze plek nog veel meer over kunnen zeggen maar klik gewoon maar gauw door naar de Blender pagina! Maar de anderen zijn prima kandidaten om met 3D aan de slag te gaan. Bekijk ze allemaal via de knoppen hiernaast!

3D Print

Klik snel door op de knop 3D print hiernaast om alles te weten te komen over gratis tools om met 3D printen aan de slag te gaan. Hierboven zie je een aantal suggesties, Tinkercad is de makkelijkste en Fusion de moeilijkste, maar daar kan je dan ook wel weer erg veel mee. En ja, ook met Blender kan je 3D objecten maken geschikt om 3D te printen. Thingiverse is een website met ongelofelijk veel kant en klare 3D objecten die jij zo kan downloaden en printen!

Suggesties?


Weet jij nog meer toffe gratis tools? Of ken jij / heb jij Nederlandstalige training? Of iets gaafs gemaakt? Laat het me weten enĀ ik zet het op 2d3d.gratis

REAGEER