Om jou op weg te helpen

Creativiteit kent geen grenzen. Wat jij maakt is niet zomaar in 1 ding te vangen. Maar toch een beetje structuur kan geen kwaad. Daarom heb ik de site in 4 thema’s onderverdeeld. En eigenlijk daarbij nog 2 extra, namelijk muziek & geluidseffecten en gewoon handig. Klik op de knoppen om direct naar de juiste pagina te gaan. En vergeet vooral niet om je te laten inspireren door al het prachtige werk op de Ere Galerijen.

service01

Fotobewerking 

 Licht gaat door de lens en wordt omgezet in pixels. En die pixels vormen samen die ene mooie foto. Maar… ga verder dan dat en maak die mooie foto perfect en laat hem schitteren. Bewerk de kleuren, knip er dingen uit, werk met lagen en maak zo een uniek kunstwerk. Laat je inspireren op de fotobewerking Ere Galerij.

 

Logo illustratie 2

Illustratie

 Tekenen en schilderen, wie is er niet groot mee geworden? Tijd om eens digitaal verder te kijken. Werken met penselen, potloden, kleuren en lagen… het kan allemaal. Met pixels in bijvoorbeeld Gimp of met Vectoren in Inkscape. Schaf een tekentablet aan (of vraag voor je verjaardag) en de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren op de illustratie Ere Galerij. 

service03

Video & Animatie

 Bewegend beeld. We zijn er dol op. Wordt een maker i.p.v. alleen een kijker. Nu kan jij gratis aan de slag met het maken van te gekke films in WeVideo, dat is een makkelijke online app, of Resolve, een volwaardig professioneel programma. Laat je inspireren op de Ere Galerij

Logo 3D geel

3D Animatie & Print

 We leven in een 3D wereld en kan jij met deze te gekke gratis software 3D creëren. Maak objecten van levensechte materialen en zet er wat lampen op zoadat het bij na niet meer van echt te onderscheiden is. En met nog meer software kan je zelfs 3D objecten echt laten ontstaan m.b.v. een 3D printer. Laat je inspireren op de Ere Galerij.

REAGEER